OT Vozzmag - шаблон joomla Окна

Friday, 10 July 2020

 

Greek English French German Italian Russian
myblu™: H διαφορετική επιλογή για τους ενήλικες καπνιστές

myblu™: H διαφορετική επιλογή για τους ενήλικες καπνιστές

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 11:33 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η δυναμική είσοδος του myblu™ στην Ελληνική αγορά από την Imperial Tobacco Hellas έρχεται να αλλάξει το τοπίο στα προϊόντα ατμίσματος.

Το νέο, καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu™ της Imperial Tobacco Hellas εισήλθε δυναμικά στην Ελληνική αγορά και αποτελεί μια νέα, διαφορετική επιλογή για τους ενήλικες Έλληνες καπνιστές. Το myblu™ απαντάει στις ανάγκες του ενήλικα καπνιστή που θέλει να μεταβεί σε μία ενναλακτική λύση του καπνίσματος, όπου η ασφάλεια, η επιστήμη και η καινοτομία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την ποιότητα και την αξιοπιστία του προϊόντος που επιλέγει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco Hellas, κ. Αλέξανδρος Καμάρας, σχολιάζει αυτή τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας που επεκτείνει και ενισχύει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά, καθώς το myblu™ αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα νέας γενιάς: «Οι καπνιστές ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ζητούν ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα. Εμείς φέρνουμε το νέο καινοτόμο προϊόν μας στην Ελλάδα, για να τους προσφέρουμε μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία, εναλλακτική του καπνίσματος. Το myblu™ είναι αποτέλεσμα της μεγάλης παγκόσμιας επένδυσής μας σε Προϊόντα Νέας Γενιάς. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζουμε στους Έλληνες καπνιστές κάτι που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και θα επενδύσουμε σημαντικά στη σωστή ενημέρωση τους. Παράλληλα, θα στηρίξουμε ουσιαστικά το εμπόριο ενισχύοντας την ήδη μεγάλη μας επένδυση, ενώ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στη χώρα μας».

Η προσθήκη του myblu™ στο ήδη επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της Imperial Tobacco Hellas έρχεται να ενισχύσει την ήδη μεγάλη επένδυση της στο εμπόριο και να επισφραγίσει τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, καθώς με την επένδυση αυτή αναμένεται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, κάτι που η Imperial Tobacco Hellas κάνει εδώ και 38 χρόνια.


Το myblu™ είναι μια προηγμένης τεχνολογίας συσκευή ατμίσματος. Συνδυάζει την απόδοση, την ασφάλεια και την ευκολία, χάρη στο σύστημα εφαρμογής προ-γεμισμένων καψουλών με ένα κλικ, κάνοντας το άτμισμα πιο εύκολο από ποτέ! Με το κομψό design του και τα 5 διαφορετικά χρώματα συσκευής γίνεται η σταθερή επιλογή κάθε ατμιστή σε όλες τις στιγμές της ημέρας! Ενώ, οι 5 διαφορετικές γεύσεις και τα 2 επίπεδα νικοτίνης, όσον αφορά τις προ-γεμισμένες κάψουλες, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες, τόσο των ενήλικων καπνιστών, που εισέρχονται για πρώτη φορά στην κατηγορία, όσο και των υφιστάμενων ατμιστών.
Για την παραγωγή του εφαρμόζονται αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας επιπλέον των όσων απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλόλητά του, ενώ οι κάψουλες του myblu™ είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές.

Μέχρι σήμερα το myblu™, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θεωρείται το Νο.1 ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, στη Δυτική Ευρώπη. 

Web_Hand_Pod_Logo_Hor.jpg

 

Η Imperial Tobacco Hellas σε αριθμούς:

Η Imperial Tobacco Hellas ανήκει στον κορυφαίο διεθνή Όμιλο της Imperial Brands. Mε παρουσία σε περισσότερα από 22.000 σημεία λιανικής πώλησης, διατηρεί σταθερό δίκτυο 90 και πλέον χονδρεμπόρων συνεργατών, υποστηρίζοντας έμμεσα και άμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Οι υψηλές της επιδόσεις που την καθιστούν σημαντικό επιχειρηματικό παράγοντα στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύονται από τα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς o μικτός τζίρος της ανήλθε στα 360 εκ. ευρώ για τη χρήση 2018, ενώ τα καθαρά της κέρδη έφτασαν τα 5,5εκ. ευρώ. Σημαντική είναι επίσης, η φορολογική συνεισφορά της στο Ελληνικό Δημόσιο, που το 2018 άγγιξε τα 300 εκ. ευρώ. 

Πηγή : www.protothema.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 12291 φορές

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφή στο Newsletter

Αναζητηση