OT Vozzmag - шаблон joomla Окна

Sunday, 09 August 2020

 

Greek English French German Italian Russian
My Choice is Blue Ice 0%: Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Νέας Γενιάς χωρίς νικοτίνη

My Choice is Blue Ice 0%: Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Νέας Γενιάς χωρίς νικοτίνη

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 12:19 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την επάνοδο των social media, έκαναν όλες τις παραπάνω τάσεις να εξαπλωθούν αστραπιαία σε ένα μεγάλο κοινό και να εξελιχθούν κυριολεκτικά με ταχύτητα… φωτός.

Βρισκόμαστε λίγο πριν την εκπνοή του έτους και ένα «βήμα» πριν την είσοδό μας σε μία νέα ελπιδοφόρα δεκαετία, γεγονός που μας κάνει να αναπολούμε -και αναπόφευκτα να συγκρίνουμε, πόσο διαφορετικός υπήρξε ο κόσμος μας δέκα χρόνια πριν. Τότε που το 3D ήταν μία ακόμη πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία για το κοινό, οι διαδικτυακοί μας φίλοι μάς ενημέρωναν ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκονται κάνοντας «check in», τα tablet έκαναν δυναμική είσοδο στις ζωές μας, ενώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο και η μόδα του vaping, κέρδιζε όλο και περισσότερους «θαυμαστές» σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την επάνοδο των social media, έκαναν όλες τις παραπάνω τάσεις να εξαπλωθούν αστραπιαία σε ένα μεγάλο κοινό και να εξελιχθούν κυριολεκτικά με ταχύτητα… φωτός. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως διαμορφώθηκαν όλα τα παραπάνω με την πάροδο μόλις δέκα ετών. Όσον αφορά μάλιστα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, εκεί αναμφίβολα εντοπίζουμε και τις μεγαλύτερες αλλαγές. Με άλλα λόγια, χρειάστηκε μία δεκαετία για να απεγκλωβιστούμε από τις δύσχρηστες ογκώδεις συσκευές με ελάχιστη διάρκεια «ζωής» και να μεταβούμε επιτέλους σε κάτι καλύτερο, δηλαδή σε έναν εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος με ένα Προϊόν Νέας Γενιάς, το myblu™, το οποίο μας παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές απόλαυσης, ακόμη και με 0% νικοτίνη αυτή τη φορά

Νέα γενιά με νέες απαιτήσεις

Αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να συνέβη αυτό, τότε το κομψό και ελαφρύ προϊόν νέας γενιάς myblu™ της Imperial Tobacco, έχει την πιο… ρηξικέλευθη απάντηση! Προσθέτοντας στην ευρεία γκάμα γεύσεών του, το νέο Blue Ice με 0% περιεκτικότητα νικοτίνης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες καπνιστές, να απολαμβάνουν την ανάρπαστη αυτή γεύση, σε τρία διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 0,8%, 1,6% και 0%! Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu™ υπόκειται σε τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλόλητά του, ενώ οι κάψουλες myblu™ είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι με άλλα λόγια, ένα ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, για να καλωσορίσετε εναλλακτικά και χωρίς νικοτίνη τη νέα δεκαετία!

Ακόμη πιο γρήγορα και εύκολα

Όπως είναι αναμενόμενο, μπαίνοντας σε μία νέα εποχή, αποκτούμε πλέον και εμείς διαφορετικές απαιτήσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται τα πάντα γύρω μας, ακόμη και η ίδια η καθημερινότητα, είναι λογικό να αποζητούμε τα «εργαλεία» εκείνα που θα μας βοηθήσουν να εξοικονομούμε ακόμη περισσότερο χρόνο και ενέργεια. Ένα από αυτά βεβαίως είναι και το myblu™, το οποίο χάρη στην click & go τεχνολογία που διαθέτει, αποτελεί τον καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο ατμίσματος την παρούσα στιγμή. Αυτό πάει να πει, πως δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήστε με υγρά αναπλήρωσης και πλαστικά μπλουκαλάκια, όταν αρκεί μία μόνο κίνηση για να ενσωματώσετε στο συσκευή του myblu™, την προγεμισμένη κάψουλα Blue Ice με 0% νικοτίνη, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε κάθε περίπτερο. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που οι περισσότερες συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, χρειάζονται αρκετές ώρες φόρτισης για λίγες μόνο ώρες χρήσης, το myblu™ αρκείται στα 30 λεπτά φόρτισης για μία ημέρα πλήρους χρήσης ενός μέσου ατμιστή. Όλα τα παραπάνω, είναι που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή στον τρόπο ατμίσματος την παρούσα στιγμή.

Τέλος, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε τρεις λέξεις για να περιγράψουμε τη δεκαετία που αφήνουμε πίσω, αυτές δίχως δεύτερη σκέψη θα ήταν: Καινοτομία, επιστήμη και ποιότητα. Ένα «τρίπτυχο» που μπορούμε να βρούμε και στο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Νέας Γενιάς myblu™ της Imperial Tobacco, το οποίο με τα καινοτόμα προϊόντα του και φυσικά με το νέο Blue Ice me 0% νικοτίνη, ανοίγει νέα «γευστικά» μονοπάτια και μας εισάγει σε μία νέα εμπειρία απόλαυσης.

 

Πηγή: www.newsbomb.gr

Διαβάστηκε 4344 φορές

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφή στο Newsletter

Αναζητηση