19 Απρίλιος 2014

RSS

Greek English French German Italian Spanish
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Rate this item
(0 ψήφοι)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ»

Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 07:00
Με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς εξελίσσεται η διαδικασία διοργάνωσης της Έκθεσης Mini Market και Περίπτερο. Η σημαντική αυτή επαγγελματική έκθεση για την αγορά της Μικρής Λιανικής πραγματοποιείται από την εταιρεία ROTA σε συνεργασία με την PEAR EXHIBIT και την εταιρεία συμβούλων PLANNING AE, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου έχουν δηλώσει συμμετοχή εταιρείες όπως:

ΕΛΓΕΚΑ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILIP MORRIS INTERNATIONAL, ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΟΥΧΑΛΗ-KIOSKYS, JT INTERNATIONAL HELLAS, CHIPITA, METRO CASH & CARRY, SINGULAR LOGIC, ΚΑΠΝΟΠΟΛΙΣ, AGFA PHOTO, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ-ΣΟΒΙΜΟ ΕΛΛΑΣ, CAMELOT-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ, TAGENEIS-GABLER, JUNGHEINRICH HELLAS, CHOCOLATE BANK, OPEN SYSTEM SOFTWARE, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Θ., INTERGAMMA, ARIZONA PREMIUM BRANDS-ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ Κ., SANTE, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ B., ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, LEONFLAME-HAPI HELLAS, CIGAR ACCESSORIES, PRAEVID-VISCOM, LALI TOYS-ΛΕΒΑΝΤΗ Π., ΜΕΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΥΖΟΣ Η., INFOSUPPORT, MOBILE TECHNOLOGY, DAMKALIDIS, ΔΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ROAD KIOSK-INTEROAD-FREE SMART PRODUCTS, ΤΣΑΦΑΡΑΣ, ΜΙΝΩΙΚΗ-ΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗ, ΔΗΣΙΟΣ ΧΡ.-ΠΑΝΔΗ Α.&Θ., PEBRO-ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΦΟΙ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες επιβεβαιωμένες συμμετοχές εταιρειών κυρίως από μεγάλους προμηθευτές και επιχειρήσεις του κλάδου της μικρής λιανικής στην έκθεση, που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα και σκοπό έχει να γίνει το σημείο συνάντησης των χιλιάδων μικρών σημείων λιανικής με τις προμηθευτικές εταιρείες.

Οι εταιρείες που συμμετάσχουν στην έκθεση ως εκθέτες καλύπτουν πλήρως όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που χρειάζεται το σύγχρονο μίνι μάρκετ το περίπτερο καθώς και όλα τα μικρά σημεία λιανικής. Τρόφιμα, σακχαρώδη, γαλακτοκομικά, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ποτά-αναψυκτικά, χυμοί, καπνικά, τηλεπικοινωνίες, τύπο, καλλυντικά, εξοπλισμοί, είδη οικιακής χρήσης, είδη δώρων, συστήματα ασφαλείας, υπηρεσίες, συστήματα πληροφορικής κ.α.

Χορηγοί της έκθεσης είναι η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ και η KIOSKY’S, Υποστηρικτής της έκθεσης είναι η Ένωση Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων Αθήνας ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του Συνδέσμου Χονδρεμπόρων Αττικής ζαχαρωδών –ψιλικών και λοιπών προϊόντων ΔΥΝΑΜΗ, του Σωματείου Καπνοπωλών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας – ΕΝΩΣΗ, και της Ένωσης Πρατηριούχων Τσιγάρων Πειραιώς και Περιχώρων.

Μάθετε περισσότερα για την έκθεση στο www.minimarket-periptero.gr