ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Βγαίνουν πάλι τα συνεργεία ελέγχου για το κάπνισμα

Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού ,την εντατικοποίηση των ελέγχων για το νόμο που αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος, ζήτησε το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τις αρμόδιες αρχές, σε σχετική εγκύκλιο που απέστειλε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, ζητείται η ανάγκη «για ένταση των ελέγχων στα σχολεία, νοσοκομεία στα καζίνο και στα κέντρα διασκεδάσεως με μουσική, άνω των 300 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκονται στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, καθώς και σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στις περιπτώσεις που κατά τη διενέργεια των ελέγχων διαπιστωθούν παραβάσεις ή παραλείψεις, θα πρέπει να εφαρμόζεται πιστά και με αυστηρότητα η ισχύουσα νομοθεσία περί απαγόρευσης του καπνίσματος προς κάθε κατεύθυνση, με την επιβολή κυρώσεων με στόχο πάντα την προστασία της δημόσιας Υγείας».

 

Σχετικά Άρθρα

Αντικαπνιστικός Νόμος: «Κατρακύλα» του τζίρου, απολύσεις και λουκέτα σε καταστήματα.

Διαχειριστής

Υπ. Υγείας: Νέα εγκύκλιος για τον αντικαπνιστικό νόμο

elnosgr

Υπουργείο Υγείας: Επιστρατεύει εισαγγελέα για να κόψουμε το κάπνισμα!

elnosgr

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα