ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

“Μαχαίρι” το κάπνισμα

«Ποιο είναι το αποτέλεσμα της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ; Θα σας υπενθυμίσω, επίσης, ότι ο Μιχαήλ Γορμπατσόφ προσπάθησε να κάνει το ίδιο στη Σοβιετική Ένωση. Τη συνέπεια την ξέρουμε όλοι μας – η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε».

Με αυτόν τον πνευματώδη τρόπο επιχείρησε να τεκμηριώσει την αντίθεσή του στο περιοριστικό μέτρο ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού Σόμματος Λιούμπεν Κορνέζοφ (μανιώδης καπνιστής και ο ίδιος).

Μέχρι και την ανεπιτυχή έκβαση της πρώτης γνωστής απαγόρευσης προς τον … Αδάμ και την Εύα «οι οποίοι κρύφτηκαν μαζί στους θάμνους μόλις άκουσαν τη γνωστή εντολή του Κυρίου», επιστράτευσε ως επιχείρημα ο κ. Κορνέζοφ.

Τελικά επικράτησε η άποψη της πανευρωπαϊκής λογικής για την ανάγκη να ληφθούν αποτελεσματικά, έστω και φαινομενικά αυστηρά μέτρα προστασίας της υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Οδηγούν στην καταστροφή τα περίπτερα- Τι λένε οι Ηρακλειωτες επαγγελματίες

elnosgr

Νέα Μορφή Απάτης (PAYSAFE CARD)

elnosgr

Τραγικός και μυστηριώδης θάνατος εργάτη στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο

elnosgr

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα