ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ειδική εκπομπή για λαθρεμπόριο καπνικών

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 00:00 στο KONTRA CHANNEL υπήρξε μια εκπομπή της TERRA INCOGNITA με το δημοσιογράφο κ. Μούτσο Ιωάννη στην οποία τοποθετήθηκαν διάφοροι καλεσμένοι αλλά και προβλήθηκαν σχετικά video από επίσημους φορείς, που ασχολούνται με το θέμα λαθρεμπορίου καπνικών και όχι μόνο.

Δυστυχώς η εκπομπή είχε μαγνητοσκοπηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και δεν μπορούσαν να γίνουν τηλεφωνικές παρεμβάσεις.

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής δια μέσου του Προέδρου κου. Γεωργίου Δούκα, μετά την προβολή της σχετικής εκπομπής διαμαρτυρήθηκε στον ιδιοκτήτη του KONTRA CHANNEL κου. Μάκη Κουρή αλλά και στον δημοσιογράφο κο. Μούτσο Ιωάννη για ελλιπή παρουσίαση γεγονότων καθώς και παραπληροφόρησης εκ μέρους του κου. Μπεχράκη Παναγιώτη, Καθηγητή Πνευμονολογίας, που με τις τοποθετήσεις του ο εν λόγο «κύριος» από κατηγορούμενος έγινε κατήγορος εναντίων των Περιπτερούχων καταγγέλλοντας τον Κλάδο ότι εμείς ευθυνόμαστε για όλα.

Η υπόσχεση που έχουμε λάβει από τον ιδιοκτήτη του KONTRA CHANNEL αλλά και του δημοσιογράφου, είναι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα υπάρξει νέα εκπομπή, στην οποία θα καλεστούμε ως θεσμικός φορέας του Λιανεμπορίου, και θα καταθέσουμε τη δική μας θέση.

Πηγή: www.synpeka.gr www.spekamila.gr

 

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΕΕ ΜΕ ΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

editor1

Εύβοια: Η γρίπη «σκότωσε» 35χρονο περιπτερά

elnosgr

Οι θέσεις της ΓΣΕΒΕΕ για το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της Οικονομίας» όπως έχει κατατεθεί για δημόσια διαβούλευση

elnosgr

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα