ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Χρήστος Παππάς: Τα σπίτια των Ελλήνων ανήκουν στους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να έχει καλές σχέσεις με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά το τελευταίο πράγμα που θα ενδιέφερε τώρα την Χώρα μας θα ήταν η πυρηνική σύνδεση με άλλες χώρες. Η Χρυσή Αυγή ως εθνικιστικό Κίνημα προτάσσει την αειφορία και τον σεβασμό στο περιβάλλον ως μια ιδεολογική προτεραιότητα.

Η Ευρωπαϊκή ζώνη αλλά και η ζώνη του ευρώ αποδείχθηκαν καταστροφικές για την Ελλάδα. Η εισαγωγή του ευρώ σε συνδυασμό με το μεγάλο φαγοπότι που συντελέστηκε στην Ελλάδα από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έφερε τον Έλληνα φορολογούμενο να βιώνει την χειρότερη οικονομική εξαθλίωση.

Ο Συναγωνιστής μίλησε για το εγκληματικό νομοσχέδιο που θα ακολουθήσει προς συζήτηση στην Ολομέλεια και το οποίο αφήνει την πρώτη κατοικία των Ελλήνων βορά στους ξένους τοκογλύφους. Πρόκειται για εθνικό, κοινωνικό και λαϊκό έγκλημα.

Ο Συναγωνιστής κατέληξε: «Αυτό το έγκλημα που θα κάνετε εσείς σήμερα, Δεξιοί κι Αριστεροί, δεν θα το επιτρέψουμε ως Χρυσή Αυγή. Θα μας βρείτε μπροστά σας, όπως θα μας βρήκατε στα ειρηνοδικεία συμπαραστάτες στον ελληνικό λαό όταν ήσασταν έτοιμοι να πάρετε τα σπίτια του, έτσι θα μας βρείτε και μπροστά σας όταν θα έχετε τους δικαστικούς επιμελητές και ΜΑΤ για να πάρετε τα σπίτια του ελληνικού λαού».

 

http://www.xryshaygh.com

Σχετικά Άρθρα

Κασιδιάρης σε υπουργό: «Με τα μέτρα σου πεθαίνει ο αγρότης ηλίθιε!»-VIDEO

editor1

Δελτίο Τύπου Δημήτριου Καμμένου για τον βαρύνοντα ρόλο της οικογένειας στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών

editor1

Βουλευτής καταγγέλλει “γραφείο διευθετήσεων” με το αζημίωτο από κυβερνητικά στελέχη

editor1

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα