SEX - ΣΧΕΣΕΙΣ

Το ξέρατε ότι υπάρχουν 3 είδη ανδρικού οργασμού;

Όταν μιλάμε για ανδρικό οργασμό στο νου μας έρχεται η εικόνα της εκτόνωσης μέσω της εκσπερμάτωσης. Όπως και στη γυναίκα όμως έτσι και στον άνδρα υπάρχουν διαφορετικοί τύποι οργασμού. Και βέβαια ο οργασμός δε συμβαδίζει πάντα με την εκσπερμάτωση. Μπορεί να σας εκπλήσει αυτό που σας λέμε σήμερα αλλά είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι είναι δυο διαφορετικές διαδικασίες που ελέγχονται από ξεχωριστά τμήματα του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος.

Στην πλειοψηφία των ανδρών οι δυο αυτές λειτουργίες του σώματος ταυτίζονται χρονικά. Η μία όμως μπορεί να συμβεί και χωρίς την άλλη. Ένας άνδρας μπορεί να έχει οργασμό χωρίς να «τελειώσει». Μπορεί επίσης να εκσπερματώσει χωρίς να έχει οργασμό.

Σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς οι άνδρες εκπαιδεύονταν να έχουν οργασμό χωρίς την εκσπερμάτωση. Πολλοί Ινδουιστές αλλά και Βουδιστές πίστευαν ότι η αυτοσυγκράτηση έχει πολλά οφέλη για την υγεία και για τις ερωτικές επιδόσεις του άνδρα. Το να μην εκσπερματώνει ένας άνδρας ακόμα και για 9 μέρες στο ερωτικό ταό την αρχαία ερωτική τέχνη από την Κίνα, ήταν μια μοναδική εμπειρία ερωτική που μπορούσε να απογειώσει τον έρωτα στο ζευγάρι.

Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι υπάρχουν 2 τύποι ανδρικού οργασμού:

  1. Ο οργασμός χωρίς εκσπερμάτωση
  2. Ο οργασμός με εκσπερμάτωση

Υπάρχει ένα μεσοδιάστημα μεταξύ των οργασμών που μπορεί να έχει ένας άνδρας το ίδιο βράδυ. Στο διάστημα αυτό ο άνδρας ξεκουράζεται και δέχεται τις ευεργετικές επιδράσεις των ορμονών που απελευθερώνονται με τη συνουσία. Ένα διάστημα στο οποίο το αρσενικό νιώθει μια ξεχωριστή ευφορία και αυτό διαρκεί μέχρι να «επαναφορτιστεί» ο οργανισμός του και να περάσει στην επόμενη ερωτική πράξη.

Αν δεν εκσπερματώσει η «επαναφόρτιση» γίνεται πολύ πιο γρήγορα και έτσι μπορεί ο άνδρας να πετύχει πολλαπλούς οργασμούς. Για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται εξάσκηση. Οι αναφορές παλαιών ερωτικών κειμένων που διδάσκουν αυτές τις τεχνικές μιλούν για μια μοναδική ερωτική εμπειρία.

Ας δούμε όμως και έναν ακόμα τύπο οργασμού.

Πολλοί άνδρες δοκιμάζουν να ερεθίσουν τον προστάτη τους. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο ερεθισμός αυτός διεγείρει ολόκληρο το κορμί άλλοι δε εστιάζουν στην υπέρτατη διέγερση των γεννητικών οργάνων. Ο προστάτης από πολλούς αποκαλείται ως “G-spot” των ανδρών. Κάποιοι το δοκιμάζουν με τη βοήθεια της συντρόφου τους., Άλλοι πάλι απεχθάνονται αυτή την ερωτική συνήθεια λόγω του ιδιαιτερότητας του σημείου που πρέπει να διεγερθεί.

Ας μη ξεχνάμε άλλωστε πως ο έρωτας και το σεξ είναι εγκεφαλικές διεργασίες και ο οργασμός είναι δύσκολο να επιτευχθεί αν μια πρακτική στο σεξ μας προκαλεί αποστροφή. Το πώς επιλέγει ο κάθε άνδρας να φτάσει στην κορύφωση είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι νους και σώμα πρέπει να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με στόχο την ερωτική απόλαυση.

 

http://www.boro.gr

Σχετικά Άρθρα

Βίντεο: Οι 10 αλήθειες που δεν γνωρίζετε για την … απόλυτη ευχαρίστηση των γυναικών!

Διαχειριστής

Non sex life: Γιατί οι άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις κόβουν το σεξ;

Διαχειριστής

Απίστευτη έρευνα: Γιατί πρέπει να κάνετε σεξ με ανοιχτό το φως

editor1

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα