ΑΠΟΨΕΙΣ

ΗΠΑ: Έσπασε το απόστημα του κακοφορμισμένου ΚλιντοΟμπανισμού!

Το αναπάντεχο έγινε. Παρά τον τρομοκρατικό και ψυχολογικό καταιονισμό της προπαγάνδας ο αμερικανικός λαός οπλίστηκε με δύναμη και αποφασιστικότητα και με την ψήφο του έσπασε το κακοφορμισμένο οικογενειακό πολιτικό σύστημα, το οποίο επί ένα τρίτο του αιώνα αποδεκάτησε τον αμερικανικό λαό, κατέστρεψε χώρες και χώρες και πύργωσε τη διαφθορά μέσα το Λευκό Οίκο. Με το δυναμίτη της οργής, δεκάδες εκατομμύρια των κολασμένων της αμερικανικής Ηπείρου έσπασαν το χυδαίου κράμα της σάπιας οικογενειοκρατίας, η οποία τόσο χυδαία δράσασα, σχημάτισε την πεποίθηση ότι το κράτος και ο λαός των ΗΠΑ τους ανήκουν.

Έστησαν το αισχρό παιχνίδι τους με τέτοια πρόστυχη πολιτική μαστοριά ώστε η Προεδρία ν’ αλλάζει χέρια μεταξύ συζύγων και κολλητών!
Αντί ο μαύρος Πρόεδρος, οκτώ ολόκληρα χρόνια, να πράξει κάτι για την ανακούφιση της ζωής των καταπιεσμένων και πεινασμένων ομοχρώμων του έγινε battler της οικογένειας Κλίντον που υπηρέτησε την παγκοσμιοποίηση, την ομοφυλοφιλία, τις Αγορές και ανασκολόπισε κράτη και λαούς. Πρόκειται για τον ψευδοαντιρατσιστή Ομπάμα, στον οποίο οι Αμερικανοί ψηφοφόροι έδωσαν το 52% των ψήφων τους στις εκλογές του Νοεμβρίου 2008 και τον επανεξέλεξαν ελπίζοντας ότι δεν θα τους εξαπατήσει ως το τέλος. Ανάμεσα στους εξαπατηθέντες ήταν, ως ένα σημείο και ο γράφων, ο οποίος το 2008 έγραφε γι’ αυτόν: «Η εκλογή του συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Ο «μαύρος» Πρόεδρος, ελκυστικός και πολιτικά γοητευτικός μ’ έναν αντιξύλινο πολιτικό λόγο και κάποια ανθρώπινα οράματα – που φυσικά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλα – μαγνήτισε τα εκατομμύρια των άλλοτε αδιάφορων Αμερικανών ψηφοφόρων.. Η συμμετοχή τους έφθασε στο 66%».

Συνέχιζα: «Η ελληνική κοινή γνώμη υποδέχθηκε ευχάριστα το γεγονός με πολλές προσδοκίες για τα εθνικά μας θέματα έστω και ως αυταπάτη.. Γύρω από τον νέο Πρόεδρο Ομπάμα άρχισε να πλέκεται ένας μύθος που παίρνει τη μορφή πολιτικού Μεσσία.. Σύσσωμη η Υφήλιος πανηγύρισε τη νίκη του».

Επισημαίνοντας ότι «ενισχύθηκε από ένα μεγάλο τμήμα του αμερικανικού κεφαλαίου και του αμερικανικού κατεστημένου», κατέληγα: «Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι λαϊκές μάζες ζυμώνονται και πλάθονται από την επίδραση της προπαγάνδας».
Καταλήγοντας, διατύπωνα τους φόβους μου «αν τελικά το αμερικανικό κεφάλαιο δεν θα τον εμποδίσει να πραγματώσει μερικά τεστ, από τα όσα διακήρυξε χωρίς ν’ αποκλείεται ν’ αναδειχθεί και ως μοντέρνος εκπρόσωπος της μοντέρνας παγκοσμιοποίησης..».
Αυτοί οι φόβοι μου του 2008 αποδείχθηκαν βάσιμοι και επιβεβαιώθηκαν.

Ταυτίστηκε με τους Κλίντον, που είναι έμποροι των ιδεών και της πολιτικής. Όσο για την Ελλάδα του 2008, πάντα αυταπατώμενη, τον υποδέχθηκε με τα εξής πρωτοσέλιδα:

«Καθημερινή»: «Η Αμερική γυρίζει σελίδα με Ομπάμα. Ιστορική Νίκη».
«Η Αυγή»: «Προσδοκίες από τη νίκη Ομπάμα».
«Το Βήμα»: «Στην εποχή του Ομπάμα».
«Απογευματινή»: «Νέα Εποχή».
«Ελευθεροτυπία»: «Ιστορική Επιλογή».
«Τα Νέα»: «Γράφει ιστορία ο Ομπάμα».
«Εστία»: «Ο θρίαμβος Ομπάμα γεννά ελπίδες», ενώ η «χώρα» του λαλίστατου.. αναλυτή θα γράψει: «Ένας μαύρος Μεσσίας στο Λευκό Οίκο» (Για το ζήτημα αυτό βλ. το έργο μου: «Η Κομμουνιστική Ουτοπία» εκδ. β’ «Πελασγός» – Γιαννάκενας – Αθήνα 2013, σελ. 391-395).
Φυσικά τους ίδιους ύμνους έψελναν και οι ξένες εφημερίδες, ευρωπαϊκές και Αμερικανικές – με μόνη εξαίρεση στην Ελλάδα τον «Ριζοσπάστη», που έγραφε: «Ξανά τίποτα»!

Ναι, η ανθρωπότητα χρόνια και χρόνια και από ελπίδα σε ελπίδα ξεκινά από το τίποτα και καταλήγει στο τίποτα ή και το υποτίποτα, όπως συμβαίνει τούτα τα χρόνια στην Ελλάδα των μνημονίων.
Σ’ αυτό το τίποτα θα κολυμπήσει και ο νέος.. ακροδεξιός – όπως τον λένε τα εν Ελλάδι «προοδευτικά» παπαγαλάκια – πολυεκατομμυριούχος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το μόνο θετικό: Έσπασε το οικογενειακό απόστημα. Έως ότου διαφθαρεί θα περάσει καιρός. Κάτι είναι και αυτό.

Η μοίρα των λαών είναι να ζουν ανάμεσα στη σκύλα και στη Χάρυβδη. Ο διανοητής Γκαίτε μας είπε: «Ήρθαμε στη γη όχι για να λύσουμε προβλήματα αλλά για να θέσουμε νέα».
Καλή αντοχή ως την άλλη τετραετία που θα γίνει ο απολογισμός του τίποτα. Αλίμονο από τους πεινασμένους που.. ελπίζουν! Μακάριοι οι μιζαδόροι.
 
Αθήνα 11/11/2016

Σχετικά Άρθρα

ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Διαχειριστής

Η Ευρωπαϊκή προφητεία του Αδόλφου Χίτλερ

Διαχειριστής

Η Κομισιόν διαμελίζει την εθνική κυριαρχία

editor1

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα