ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Κάπνισμα και κολοκυθιά

Η Κύπρος κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή γιατί δεν έχει εναρμονίσει τη νομοθεσία της σε σχέση με το κάπνισμα. Κι αυτό ενώ η Βουλή παίρνει από βδομάδα σε βδομάδα την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, λόγω αντιδράσεων που υπήρξαν. Το πρόβλημα τελικά εστιάζεται στους χώρους που θα επιτρέπεται το κάπνισμα και οι οποίοι θα είναι ξεχωριστοί από αυτούς που θα απαγορεύεται. Επειδή ο διαχωρισμός των δύο χώρων θα στοιχίσει σε κάποιους, υπάρχουν αναβολές επί αναβολών στην ψήφιση της νομοθεσίας με αποτέλεσμα να επαπειλείται η χώρα μας με καμπάνα.

Ας αφήσουν τα συμφέροντα κατά μέρος και να ψηφιστεί η νομοθεσία κατά τρόπο που να μην αντίκειται σ’ αυτό που ζητά η Ευρώπη, χωρίς όμως να γίνονται και εκπτώσεις σε βάρος των μη καπνιστών. Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα χωρίς άλλη καθυστέρηση.

 

http://www.philenews.com

Σχετικά Άρθρα

Χανιά | Περιπτερούχοι: “Φτηνές δικαιολογίες” το κλείσιμο στις 12 – Τι θα απογίνουν οι νυχτερινοί εργαζόμενοι;

Διαχειριστής

Το ΧΩΝΙ: Η τρόικα θέλει να τελειώνει

elnosgr

To ίδιο πακέτο τσιγάρα: 3.40 στην Ελλάδα, 1.20 στην Αλβανία!

elnosgr

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα