Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης (28/02/2019) οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος στη Χαλκίδα, κατά τη διενέργεια ενός τυπικού ελέγχου σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ούτε οι ίδιοι οι λιμενικοί δεν φαντάζονταν τι θα έβρισκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος αλλοδαπός, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες.

xalkida1.jpg

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Λιμενικοί με αυτό που έκρυβε το αυτοκίνητο της φωτογραφίας που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑxalkida2.jpg

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε λαθραία τσιγάρα σε πέντε χάρτινες συσκευασίες, που είχε κρύψει στο πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου.xalkida4.JPG

Ειδικότερα, βρέθηκαν δύο χιλιάδες τετρακόσια εβδομήντα πακέτα τσιγάρων (ήτοι 49.400 τσιγάρα), διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

xalkida3.jpg

Από τη λιμενική Αρχή Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, καθώς και τα ανευρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας για προσδιορισμό και καταλογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

 

Πηγή: newsbomb.gr