ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Τι Συνδέει την Κρήτη, τον Σείριο, το Roswell, τους Εξαδάκτυλους, τον Τσούτσουρα και τον Λύκτο με τα Μυστήρια της Κρήτης;

Τι συνδέει την Κρήτη, τον Σείριο, το Roswell, τους εξαδάκτυλους, τον Τσούτσουρα και τον Λύκτο με τα Μυστήρια της Κρήτης;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με θέματα μυστηρίων, σίγουρα θα έχουν ακούσει να γίνεται λόγος, ανάμεσα σε άλλα, για την Κρήτη και, ειδικότερα, για τον αινιγματικό Τσούτσουρα και τα Αστερούσια Όρη.

Ωστόσο, το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια κάνει μία πολύ ευρύτερη έρευνα και τολμάει να κάνει συνδέσεις που πολλοί, ενδεχομένως, να μην έχουν ακούσει ποτέ ξανά ως τώρα.

 Ο Αριανός Μπεζούγλωφ είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Βασίλη Μπαντίδη ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ και μας εξηγεί τι μπορεί να συνδέει την Κρήτη, τον Σείριο, το Roswell, τους εξαδάκτυλους, τον Τσούτσουρα και τον Λύκτο με τα Μυστήρια της Κρήτης.

Μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρονται είναι η Ιερή Γεωμετρία του του ελληνικού κόσμου και της Κρήτης, τα μορφογενετικά πεδία, η αρχαία τεχνολογία και η αρχαιοαστρονομία, καθώς πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες (ή δείτε το εδώ, εάν δεν παίζει κατευθείαν):

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (ASTRA TV)

 

 

 

Πηγή:iadrastika.com

Σχετικά Άρθρα

Τι Κρύβεται στις Μυστηριώδεις Ακτίνες Φωτός ανά τον κόσμο;

editor1

Ποιοί έφτιαχναν Τεχνητές Γέφυρες πριν 1,7 εκ. χρόνια; !!!!

editor1

Μας επισκέφθηκαν εξωγήινοι; Αστρονόμος υποστηρίζει ότι το «Ουμουαμούα» είναι το σκάφος τους! (βίντεο)

Διαχειριστής

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα