ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Ολόκληρη Πολιτεία στην Αφροδίτη και Ίχνη Ζωής, σύμφωνα με ισχυρισμούς ερευνητή (video)

Ολόκληρη Πολιτεία στην Αφροδίτη και Ίχνη Ζωής, σύμφωνα με ισχυρισμούς ερευνητή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα video που δείχνει δομές στον πλανήτη Αφροδίτη οι οποίες “υπακούουν” σε αρχιτεκτονικά πρότυπα και “υπογραμμίζουν” την παρουσία εξελιγμένων κατοίκων…

Το Magellan είχε αποσταλεί και επισκέφθηκε την Αφροδίτη κατά τα τέλη των δεκαετιών του ’80 και του ’90, συλλέγοντας ένα τεράστιο ποσό εικόνων που τελικά δημοσιεύθηκε από τη NASA.

Η αποστολή είχε σκοπό να μάθουμε περισσότερα για τον πλανήτη, την μορφολογία του εδάφους καθώς και πάρα πολλά άλλα στοιχεία από την επιφάνειά του, τα οποία θα μπορούσαν να συνθέσουν μία καλύτερη “εικόνα” για τους ερευνητές επιστήμονες της Γης.

Μελετώντας επισταμένα τις φωτογραφίες της NASA, ο ανεξάρτητος ερευνητής Mundo Desconocido εντόπισε δομές που παραπέμπουν άμεσα σε ερείπια από τεχνητές κτιριακές κατασκευές. Ψάχνοντας όλο και περισσότερο έφτασε στο σημείο να επισημάνει μία ή πολλές τεράστιες πόλεις.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στο video που ακολουθεί, το αποτέλεσμα της έρευνας είναι εκπληκτικό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς αλλά για τεχνητές δομές οι οποίες, ενδεχομένως, πραγματοποιήθηκαν από εξελιγμένα όντα -είτε αυτοί ήταν αυτόχθονες κάτοικοι είτε, απλά, αποίκισαν τον πλανήτη προερχόμενοι από κάπου αλλού.

Δεν είναι, όμως η πρώτη φορά που εντοπίζονται δομές που μοιάζουν τεχνητές. Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά “ερείπια πόλεων”, ενώ έχουμε δει και έναν θόλο.

Επίσης, έχουν θεαθεί και ΑΤΙΑ.

Κατά το παρελθόν έχουν εντοπιστεί στην Αφροδίτη, από τον Leonid Ksanfomaliti της Space Research Institute της Ακαδημίας της Ρωσίας, αντικείμενα που δίνουν την εντύπωση ότι υπάρχει ζωή… ενώ σε αυτή την περίπτωση-πιθανότητα έχει αναφερθεί και Έλληνας επιστήμονας.

Τελικά, μήπως και ο πλανήτης Αφροδίτη έχει κατοικηθεί στο παρελθόν (ή κατοικείται ακόμα και σήμερα, όπως αποδίδεται στον πλανήτη Άρη;

Ας μην ξαχνάμε πως σύμφωνα με τον μύθο, ο Φαέθωνας μετά την επίσκεψή του στην Σελήνη έφτασε και μέχρι την Αφροδίτη….

Ο Mundo Desconocido, επιπλέον προχώρησε στην πρωτοβουλία να παρουσιάσει τις δομές αυτές σε τρισδιάστατη μορφή ώστε να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα για αυτές:

 

Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά;

Πηγή: diadrastika.com

 

Σχετικά Άρθρα

Η Πυραμίδα του Ταϋγέτου είναι το Κέντρο του Κόσμου και Ευθυγραμμίζεται με Όλα τα Θρησκευτικά Κέντρα του Αρχαίου Κόσμου

Διαχειριστής

Η επίθεση UFO στο Λος Άντζελες- Του έριξαν 14 χιλιάδες αντιαεροπορικά βλήματα και 5 πολίτες έχασαν τη ζωή τους

editor1

Τεράστιο θαλάσσιο…σκουλήκι 8 μέτρων βρέθηκε σε θάλασσα της Νέας Ζηλανδίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαχειριστής

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα