ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Στην ανάπτυξη του δικτύου τους στοχεύουν τα ΟΚ! Anytime Markets

Στην ανάπτυξη του δικτύου τους εξακολουθούν να στοχεύουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά, καθώς η πανδημία αύξησε τους τζίρους αλλά και τον ανταγωνισμό στο κανάλι του οργανωμένου λιανεμπορίου.

Τα ΟΚ! Anytime Markets A.E.το 2020 έφτασαν τα 115 καταστήματα, ενώ οι πωλήσεις έκλεισαν με αύξηση 19,44% στα 62.630.000€. Μέσα στο 2020 η εταιρεία εγκαινίασε το OK Grocery Super Market & Deli στην Αράχωβα και στην Πάτρα, τα οποία θα αποτελέσουν το μοντέλο για την ανάπτυξη του δικτύου στην επαρχία πάντα με τη μέθοδο του Franchise. Τους πρώτους μήνες του 2021 θα ανοίξει και ένα ακόμα κατάστημα OK Grocery στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το 2020, η εταιρεία στο πλαίσιο της εταιρικής της επιχειρηματικής της υπευθυνότητας έλαβε την πιστοποίηση Safe Restart από την TÜV HELLAS, ενώ για φέτος υπολογίζει ανάπτυξη πωλήσεων της τάξεως του 5-6%.

Τα καταστήματα ΟK! αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET. Είναι εμβαδού 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές: γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα, όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης.  

Πηγή: https://www.minimarketmag.gr/

Σχετικά Άρθρα

Πρωτοβουλία της περιφέρειας Θεσσαλίας για την πάταξη του παράνομου εμπορίου καπνού

elnosgr

Ιταλικό κρασί απέσυρε ο Ε.Φ.Ε.Τ από την αγορά

Διαχειριστής

Νεαρός «ψώνισε» το χρηματοκιβώτιο από σούπερ μάρκετ

Διαχειριστής

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα