Επικαιρότητα

Philip Morris: Τα παραδοσιακά τσιγάρα πρέπει να απαγορευτούν

Ο διευθύνων σύμβουλος της Philip Morris απηύθυνε έκκληση στη βρετανική κυβέρνηση να απαγορεύσει τα παραδοσιακά τσιγάρα εντός της επόμενης δεκαετίας. 

Ο Γιάτσεκ Όλτσακ υποστήριξε ότι η εταιρεία του μπορεί να «φανταστεί έναν κόσμο χωρίς τσιγάρα και μάλιστα όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό τόσο το καλύτερο για όλους».

Τα τσιγάρα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, η πώληση των οποίων θα απαγορευτεί μετά το 2030, σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Sunday Telegraph. 

H λήψη μέτρων από την κυβέρνηση θα έβαζε τέλος στη σύγχυση που αισθάνονται οι καπνιστές, μερικοί από τους οποίους συνεχίζουν να πιστεύουν ότι «οι εναλλακτικές είναι χειρότερες από τα τσιγάρα», σημείωσε.

«Δώστε τους μια επιλογή για εναλλακτικές χωρίς καπνό και με το σωστό ρυθμιστικό πλαίσιο και την κατάλληλη πληροφόρηση μπορεί να συμβεί σε δέκα χρόνια από τώρα σε κάποιες χώρες. Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μια για πάντα» τόνισε.

Πηγή: euro2day.gr

Σχετικά Άρθρα

Σερβικά δημοσιεύματα: Ψάχνουν τον πρώην βουλευτή Χρήστο Παπά σε μοναστήρια στη Σερβία

Αγγελική

Αυτός είναι ο 37χρονος ηθοποιός «κολλητός» του Δ.Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων – Σε ποιες σειρές έπαιζε

Αγγελική

Ξεκίνησε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη

Αγγελική

2 comments

Κώστας Κητής 27 Ιουλίου, 2021 at 1:07 μμ

Ο τίτλος του άρθρου δεν αρμόζει για να ανταποκρίνεται στις κοινότυπες σωματικές ανάγκες μερίδας πολλών ανθρώπων και των μισών υποθετικά βάσει ενδεχομένου. Απαγορεύονται τα ναρκωτικά γιατί επιτρέπονται τα τσιγάρα και τα τσιγάρα επιτρέπονται επειδή απαγορεύονται τα ναρκωτικά και όχι για να απαγορευτεί κάτι καινούργιο που υπάρχει λες και δεν ξέραμε τι ήταν. Ένα πακέτο ή ένα τσιγάρο εκθέτει κάποιον σε κάποια σωματική ανάγκη. Ε, λοιπόν υπάρχει από την φύση με βάση την φύση και να μην εξαρτάται από τρίτα άτομα από τους ενδιαφερόμενους τους οποίους επηρεάζονται.

Reply
Κώστας Κητής 27 Ιουλίου, 2021 at 1:16 μμ

Ο Τζέσεκ Όλζακ μαζί με τους φίλους το στο κράτος δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η λύση τέτοιου προβλήματος. Υπάρχουν και βεβαια εργαστηριακά επεξεργασμένα καπνά με μετριασμένη την ουσιαστική σύσταση της πίσσας που κάνουν το μισό κακό στην υγεία. Αυτά γιατί να μην κυκλοφορούν για να τους διαδοθεί η χρήση με την προτίμησή τους από τους καταναλωτές προϊόντων καπνού και γιατί να μην μπορούν να διαλέξουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επίσης από τα κανονικά για να μπορούν και να τα προτιμήσουν πιο συνειδητά; Κάνουν λάθος και ο Όλζακ και το κράτος και το δημόσιο από όπου έχουν επηραστεί και προπαγανδίζουν την εξάλειψη των υπαρχόντων Ινδιάνων της Αμερικής οι οποίοι έχουν και εκείνοι εκτελεστεί στην ιστορία. Τα γεγονότα τα οποία διαχειρίζονται έχουν δυναμικό χαρακτήρα και προσαρμόζονται σε κάθε καινοτομία που εκδηλώνεται για να μπορούν να την προβλέψουν το τέλμα. Τα αγαθά της αγοράς δεν έχουν κακό από τον καλό τους χαρακτήρα. Πολύ σημαντικό να το γνωρίζει κάποιος για να συνδιαλέγεται λογικά και με λογικούς ανθρώπους που βρίσκουν την λύση σε κάποιο πρόβλημα χωρίς να το εξαρθρώνουν για την αιτία.

Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα