ΚΟΣΜΟΣ

Κρατούμενος των Η.Π.Α. έχοντας ελληνικό όνομα δημοσίευσε στον τύπο περιγραφικό άρθρο από την ζωή των φυλακών

Κρατούμενος των Η.Π.Α. υπό την επωνυμία Δημήτριος Ιάκωβος έχοντας ελληνικό όνομα έγκλειστος για πάνω από 30 χρόνια από την δεκαετία του 1990 δημοσίευσε περιγραφικό άρθρο κριτικής στην εφημερίδα Filter Magazine (https://filtermag.org/tobacco-ban-prisons-economy/) που διαπραγματεύεται την νομιμοποίηση της κάνναβης και την κρατική ρύθμιση ναρκωτικών ουσιών αναφερόμενος στην διακίνηση τσιγάρων και την απαγόρευση καπνίσματος στην φυλακή έναντι του αντιθέτου και της απουσίας της.

Ο Δημήτριος Ιάκωβος ο οποίος κατακρατείται στην πολιτεία της Γεωργίας για αγνώστους λόγους σύμφωνα με το δημοσίευμά του και τον εκδότη του και απαγορεύεται σε ορισμένες νότιες πολιτείες των Η.Π.Α. να εργάζεται από κρατούμενος φυλακών έναντι αμοιβής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Όλοι αγοράζουν, πουλάνε, αποταμιεύουν, ζαλίζουν, ζητιανεύουν, κλέβουν, αλλά λίγοι μόνο καπνίζουν όσο θέλουν.» για τις κατά τόπους και τους χρόνους εκάστων περιοχών ισχύουσες απαγορεύσεις των φυλακών και ότι «Αυτή τη φορά, όταν άκουσα “χωρίς καπνό” ήξερα τι να κάνω.» για την έπαλξη των αντικαπνιστικών εκστρατειών και «Η μείωση της βλάβης από το κάπνισμα μπορεί να είναι ένα καυτό θέμα στον έξω κόσμο, αλλά δεν θα το βρείτε μεγάλη έλξη εδώ πέρα μέσα.».

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Σχετικά Άρθρα

Επιβεβαιώνονται ξανά οι «συνομωσιολόγοι»: Η Κίνα «μεγάλος κερδισμένος» της πανδημίας – Ακολουθεί η κινεζοποίηση μας

Διαχειριστής

Εκλογές στην Γερμανία: Εμφατική νίκη Μέρκελ – Σουλτς: Χάνουμε 1-0

elnosgr

Σκληραίνει τη στάση του ο Τραμπ μετά το μακελειό στο Μανχάταν

Διαχειριστής

Αφήστε ένα σχόλιο

*Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας απο την παρούσα ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα