ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ψυχή και το σώμα στον Χριστιανισμό, και το μυαλό και το σώμα για τον αντικαπνιστικό νόμο

Η παραπάνω εικόνα είναι μια παλιά διαφήμιση τσιγάρου που εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα, αλλά αυτές ήταν οι παλιές καλές μέρες και εποχές που κανείς δεν θα έκανε τον κόπο να προσθέσει μια προειδοποίηση υγείας κάτω από τον χώρο που χρησιμοποιείται για τη διαφήμιση και την προώθηση του προϊόντος, προβάλλοντας το άτομο που το χρησιμοποιεί με οποιοδήποτε άλλο συκοφαντικό ή υποτιμητικό τρόπο. Πλέον οι εικονογραφικές προειδοποιήσεις έχουν γίνει υποχρεωτικές και όχι μόνο οι γραπτές προειδοποιήσεις γραπτού κειμένου.

Σαν να μην άρκεσε αυτό θέλουν σε 18 χώρες οι εικονογραφικές προειδοποιήσεις να καταλάβουν την έκθεση συσκευασίας του προϊόντος που βγήκε από τη φαντασία των Ινδιάνων της Αμερικής και να του στερήσουν το θέμα που θα δίνονταν για τη διαφήμισή του, όπως αυτό στην αφίσα που σήμερα δεν θα διέθετε θέμα στο οποίο να αναφερθεί, πλαισιώνοντας την προτίμηση ενός προϊόντος έναντι ενός άλλου παρόμοιου της εφάμιλλης προσφοράς.

Όσοι δραστηριοποιούνται στην αντικαπνιστική εκστρατεία ευθύνονται άμεσα για τη δυσφήμιση των προϊόντων καπνού σύμφωνα με αυτό που αντιπροσωπεύουν και τους στερούν την αξία μάρκετινγκ για τους παραγωγούς ή τους ιδιοκτήτες τους, εάν υποστηρίζουν τη γενική συσκευασία και μπορούν να την ανεχθούν για άλλους εκτός από τους εαυτούς τους, ανταγωνίζοντας τα μέλη στην κοινωνία μας χωρίς να το δηλώνουν σε αυτούς, που είναι η καπνοβιομηχανία και οι συμμετέχοντες ή ενδιαφερόμενοι φορείς της, και για την ανάγκη και την υποστήριξη αντισυνταγματικών νόμων που επιβάλλονται σε όλους τους υπόλοιπους απέναντί ​​τους.

Όσοι δραστηριοποιούνται στην αντικαπνιστική εκστρατεία και άλλοι υποστηρικτές των κατασκευασμένων γεγονότων τους εφαρμόζουν σκληρότητα σε όσους καπνίζουν απορρίπτοντάς τους από το περιβάλλον τους και τους κλέβουν την αξιοπρέπεια και τα χρήματά τους, επειδή δεν μπορούν πλέον να υποδηλώνουν τι καταναλώνουν με αξιοπρεπή τρόπο από ατυποποίητες συσκευασίες, και πληρώνουν μέσα από τη μύτη τους για να το αποκτήσουν, όσον αφορά στα μέρη όπου αυτό συμβαίνει, και αποτυγχάνουν να επιδείξουν χριστιανικές αξίες στοιχειώδους τύπου σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο ανατράφηκαν.

Διότι, τι χριστιανοί θα λέγατε ότι είναι οι αντικαπνιστικοί υποστηρικτές αν στέλνουν άλλους έξω από το περιβάλλον τους για να καπνίζουν μπροστά τους; Δεν μπορούν να δείξουν την αξία και τον συμβιβασμό του να θυσιάσετε την άνεσή σας για να φιλοξενήσετε το διπλανό σας άτομο; Αυτό είναι σημαντικό, καθώς χαρακτηρίζει μια ομάδα ή ένα άτομο με άσχημο τρόπο και δίνει ή αφήνει μια κακή εντύπωση για αυτούς.

Ο Χριστιανισμός, εκτός από το κήρυγμα για τη συγχώρεση, δεν κρατά το κόστος του καπνίσματος με τον σύντροφό σας για την οικονομική του τιμωρία, με βάση ότι είναι ασυγχώρητο να το κάνετε. Πώς μπορούν να περιμένουν να έρθουν σε αντίθεση με το χριστιανικό κήρυγμα σε τόσο σοβαρό βαθμό παρέκκλισης στη σύγχρονη εποχή που ο Χριστιανισμός καθιερώνεται ως κυρίαρχη θρησκεία ακολουθώντας αυτό που θα συνέβαινε πριν ο Χριστιανισμός είχε εδραιωθεί μέσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας;

Είναι επίσης σημαντικό σχετικά με την ψυχή και τη σχέση της με το σώμα στον Χριστιανισμό να διατηρηθεί αυτή η σχέση, επειδή το σώμα δρα στον έλεγχο του εγκεφάλου και ο εξωτερικός έλεγχος δεν πρέπει να προκαλεί ολοκληρωμένη κίνηση ή μετατόπιση με βάση την εφαρμογή εξωτερικού ελέγχου του σώματος που δεν προέρχεται από τον εγκέφαλο του ίδιου ανθρώπου. Αυτή η δυσλειτουργία που προκαλείται από την απαγόρευση του καπνίσματος που αποδίδεται στην απειλή βίας και οικονομικής τιμωρίας και απώλειας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ασθένεια της σωματικής και ψυχικής υποδούλωσης και να περιορίζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και συνεπώς την αλληλεπίδραση.

Έτσι με την απαγόρευση του καπνίσματος εντός των κλειστών χώρων σε συνδυασμό με την αυθυποβολή για την έξωση μέσα από το κοινό στέγαστρο φέρεται επίσημη άγνοια για την έννοια της πρωτοβουλίας. Η πρωτοβουλία όμως δεν έχει άκυρη έννοια σε σχέση με ό,τι συμβαίνει. Αυτό το πρόβλημα και πολλά άλλα διαθέτουν όσοι το επιτάσσουν από παράλογη απαίτηση.

Στον Χριστιανισμό, ο σκοπός της ψυχής είναι να περικλείει το σώμα και το σώμα περιέχεται από την ψυχή όταν δεν την περιέχει. Οι Απόστολοι και οι πρώτοι Χριστιανοί και Άγιοι έγραψαν ότι ο σκοπός της ψυχής είναι να κατενεργεί το σώμα στο σύνολό του όμως όχι εν μέρει με ένα μέρος του σώματος με οποιοδήποτε άλλο μέρος του αφήνεται στην άκρη, όπως συμβαίνει με τον εγκέφαλο και την απαγόρευση του καπνίσματος και ότι είναι η φύση της ψυχής που φέρει το σώμα.

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Σχετικά Άρθρα

Μάταιες Διασωληνώσεις: Μονάδα Επιβράδυνσης Θανάτου ή ΜΕΘ

Διαχειριστής

Η Ευρώπη κατάντησε κολαούζος του Ερντογάν, κ. Μέρκελ

Διαχειριστής

Φ.Κρανιδιώτης απαντά σε Ν.Φίλη για το “νέο Εθνος”: “Ο μπούτζος του Γ.Καραισκάκη ήταν πιο αξιοπρεπής κι εθνωφελής από τον Ν.Φίλη”

editor1

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα