ΚΟΣΜΟΣ

Μήνυμα της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον απευθύνοντας το πρόβλημα του εθισμού

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον της Αγγλίας, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, απηύθυνε μήνυμα προς τους εθισμένους έστω και σε ελάχιστη μορφή, λέγοντας πως ο εθισμός συνιστά ψυχιατρικό πρόβλημα, συγκεκριμένα αποτελεί μαθησιακή διαταραχή, ενθαρρύνοντας τους την αναζήτηση βοήθειας και συμβουλής για τον εθισμό τους.

https://youtube.com/watch?v=6D6WoLgIGg0%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Del-po%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Η πριγκίπισσα Κέιτ είπε στο πρώτο τηλεοπτικό της μήνυμα ότι «Ο εθισμός είναι μια σοβαρή κατάσταση ψυχικής υγείας που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τη φυλή ή την εθνικότητα. Ως προστάτης της εμπιστοσύνης, έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν υποφέρει από τις επιπτώσεις του εθισμού. Οι στάσεις απέναντι στον εθισμό αλλάζουν, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί και πρέπει να είμαστε. »

«Ωστόσο, η ντροπή του εθισμού σταματά τους ανθρώπους και τις οικογένειες να ζητούν βοήθεια και οι άνθρωποι εξακολουθούν να χάνουν τραγικά τη ζωή τους. »

«Εμείς ως κοινωνία πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε όσους υποφέρουν είναι να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι τους οδήγησε στον εθισμό, να συμπάσχουμε μαζί τους και να είμαστε συμπονετικοί στους αγώνες τους. »

«Και έτσι σήμερα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τον εθισμό, θέλω να μοιραστώ ένα μήνυμα υποστήριξης σε όσους συνεχίζουν να υποφέρουν. Να ξέρετε ότι ο εθισμός δεν είναι επιλογή. Κανείς δεν επιλέγει να γίνει εθισμένος. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό είναι επίσης ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. »

«Παρακαλώ μην αφήσετε την ντροπή να σας εμποδίσει να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε τόσο απεγνωσμένα. »

«Η φιλανθρωπική οργάνωση ηγείται της εκστρατείας «Αναλαμβάνοντας δράση για τον εθισμό», μαζί με άλλους, και εργάζονται σε όλη τη χώρα παρέχοντας έργο που αλλάζει τη ζωή για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακάμψουν και να προχωρήσουν. Είναι εδώ για εσάς, οπότε ζητήστε βοήθεια. Ξέρω ότι αυτό δεν ήταν επιλογή, η ανάκαμψη είναι δυνατή.»

Πηγή: elepheriepilogi.wordpress.com

Σχετικά Άρθρα

Μπιλ Γκέιτς: «Στα μέσα του 2022 να ανοίξουν τα μαγαζιά και να βγάλουμε τις μάσκες»

Διαχειριστής

Κορωνοϊός – Τραμπ: «Δώρο Θεού» χαρακτηρίζει τη μόλυνσή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Διαχειριστής

Γερμανία: Έφοδοι της αστυνομίας σε χώρους ακραίων ισλαμιστών

elnosgr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτόν. Υποθέτουμε πως είστε εντάξει με αυτό, παρ'όλα αυτά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα