OT Vozzmag - шаблон joomla Окна

Wednesday, 16 January 2019

 

Greek English French German Italian Russian
ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΣ

ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΣ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 11:51 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος egerssi@otenet.gr, www.egerssi.gr

Έγραφα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρί­ου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα, στο άρθρο μου: "Σύμμαχοι ξεφτίλες, είστε για φτύσιμο", μεταξύ των άλλων:

"Στα Σκόπια λοιπόν, η "φίλη", "σύμμαχος" και "εταίρος" στην ΕΕ, Καγκελάριος της Γερμανί­ας Άγκελα Μερκελ, με θρασύτητα, ανερυθρί­αστα, ξετσίπωτα, παρενέβη στα εσωτερικά των Σκοπίων και εις βάρος μιας άλλης χώ­ρας, της Ελλάδος, εταίρου της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ!

Είπε εκβιαστικά, η "Αυτοκράτειρα" της Γερ­μανίας, στέλνοντας μήνυμα στον σκοπιανό λαό: "Μην μείνετε σπίτι σας στις 30 Σεπτεμ­βρίου, εσείς αποφασίζετε για το μέλλον σας"!

Παρέχοντας έτσι, την πλήρη στήριξή της στην Συμφωνία των Πρεσπών, που η ίδια και το κράτος της επί δεκαετίες έστηνε την ονο­μασία "Μακεδονία" για το ψευδοκράτος των Σκοπίων! Και ήθελε την μοναδική αποδοχή κράτους, που θα νομιμοποιούσε το ψευδο­κράτος των Σκοπίων με το όνομα "Μακεδονί­α"! Ήθελε μια ελληνική κυβέρνηση να παρα­χωρήσει, όνομα, εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς! Την οποία βρήκε στους εθελό­δουλους Τσίπρα και Κοτζιά! Τους διαμήνυσε λοιπόν, τους εκβίασε δηλα­δή, πως αν δεν ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνί­ας, τότε δεν θα μπει η χώρα τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και έτσι, "δεν θα φάνε με χρυσά κουτάλια"!

Αλλά συναντήθηκε με τον ηγέτη της  Αντιπολιτεύσεως, λέγοντας πριν την συνάντηση: "Θα του πω αυτό που κατέστησα σαφές και στον πρωθυπουργό Ζάεφ, ότι όλοι οι πολιτι­κοί παράγοντες πρέπει να είναι υπεύθυνοι ό­ταν πρόκειται για το εθνικό συμφέρον"! Μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο για τον Τσί­πρα και τον Κοτζιά κυρία Μερκελ; Εξυπηρέτησαν το εθνικό συμφέρον της Ελ­λάδος ή της δικής σας χώρας;"!

Η φασιζουσα νοοτροπία της Άγκελα Μερκελ...

Αλλά, φίλες και φίλοι, αυτή η ενέργεια της Γερμανίδας Καγκελαρίου δεν είναι ωμή πα­ραβίαση της ελεύθερης δημοκρατικής βουλήσεως  ενός κράτους;

Είναι δυνατόν να επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας χώρας κατ' αυτόν τον φασιστικό τρόπο; Έχει το δικαίωμα να κατευθύνει το δημοψή­φισμα προς τη μια πλευρά, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά διλλήματα;

Είναι δυνατόν - αφού η επίσκεψή της στα Σκόπια χαρακτηρίστηκε ως επίσημη - να συ­νομιλεί με τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και να α­ποκλείει των συνομιλιών τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του κρατιδίου των Σκοπίων; Ποιο πρωτόκολλο ορίζει αυτή τη φασιστική μεθόδευση αποκλεισμού Προέδρου της Δη­μοκρατίας ενός κράτους, από της συναντήσεώς του με τον επισκέπτη Πρωθυπουργό άλλης χώρας;

Με άλλα λόγια, την επόμενη φορά πού θα επισκεφτεί την Ελλάδα, μπορεί να δει τον    

Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να αποκλείσει τον Προκόπη Παυλόπουλο;

Θα μου πείτε, αυτό στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει γιατί όλοι οι προαναφερόμενοι δεν τολμούν να πουν ΟΧΙ στην Άγκελα Μερκελ! Ενδεχομένως όμως, θα βρεθεί κάποτε μια ελ­ληνική κυβέρνηση, που θα δώσει τα παπού­τσια στα χέρια της "Αυτοκράτειρας" Μερκελ!

Είναι επικίνδυνος ο ανιστόρητος Ντόναλντ Τραμπ... Δυστυχώς όμως και ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε παρόμοια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά των Σκοπίων και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!

Έστειλε λοιπόν επιστολή, στον Πρωθυπουρ­γό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ που λέει: "Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, εκ μέρους του αμερι­κανικού λαού, συγχαίρω εσάς και τους πολί­τες της "Μακεδονίας" με την ευκαιρία της η­μέρας ανεξαρτησίας σας στις 8 Σεπτεμβρί­ου. Η "Μακεδονία έχει πολλά για να είναι πε­ρήφανη αυτή τη χρονιά. Η ιστορική συμφωνί­α των Πρεσπών επιλύει τη μακροχρόνια διέ­νεξη για το ονοματολογικό με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της "Μακε­δονίας" τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ. Η συμφωνία και η ένταξη της "Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθε­ρότητα και την ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υποστηρί­ξουν τη "Μακεδονία", ειδικά όσον αφορά στις επερχόμενες συνομιλίες για την ένταξή σας στο ΝΑΤΟ. Εύχομαι στον λαό της "Μακεδονί­ας" τα καλύτερα αυτή την ξεχωριστή ημέρα"!

Τι γνώμη έχε ο Εβραίος γαμπρός του Τραμπ, για την μετονομασία
των Σκοπίων σε Μακεδονία;

Ο Jared Kushner είναι ο γαμπρός του Προέ­δρου των ΗΠΑ! Είναι παντρεμένος με την κό­ρη του Ντόναλντ Τραμπ από το 2009! Είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και Εβραίος! Ο Ντόναλντ Τραμπ τον εμπιστεύεται τυφλά και πολλοί λένε, ότι του έχει παραδώσει τα κλει­διά του Λευκού Οίκου!

Γνωρίζει λοιπόν ο Ντόναλντ Τραμπ, την άπο­ψη των Εβραίων περί της μετονομασίας του κράτους των Σκοπίων σε "Μακεδονία";

Εμείς λοιπόν σήμερα, από τη στιγμή που σας έχουμε συνηθίσει σε συγκλονιστικές αποκα­λύψεις, θα σας ενημερώσουμε για τη θέση που είχε λάβει επί του θέματος το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), το οποίο υπερ­θεμάτιζε υπέρ της ελληνικότητας της Μακε­δονίας!

Και προκαλούμε τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, που έχει για το μέγα ε­θνικό μας ζήτημα, την ίδια στρεβλή άποψη με τον Πρόεδρό του, να διαβάσει τα παρακά­τω και να τον ενημερώσει, μήπως και αποφα­σίσει ο Ντόναλντ Τραμπ να μάθει Ιστορία και διορθώσει το μέγα ιστορικό ατόπημά του!

Επιστολή κόλαφος για τους ανιστόρητους Τραμπ και Μερκελ.

Η επιστολή του ΚΙΣ συντάχτηκε στις 11 Ια­νουάριου 1993 κάι φέρει άρ. πρωτ. 11. Απευθύνεται προς: Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο στη Νέα Υόρκη. Το Ευρωπαϊκό Ε- βράίκό Συνέδριο του Πάρισιού. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Αυστραλίας. Τα Κε­ντρικά Ισραηλιτικά Συμβούλιά των χωρών της Ευρώπης κάι τις άλλες εβραϊκές οργά- νώσεις Αμερικής κάι Ευρώπης:

"Όπως γνωρίζετε μετά την κατάτμηση της πρώην Γιουγκοσλάβικης Δημοκρατίας σε σειρά ανεξάρτητων μικρών κρατών δημιουργήθηκε θέμα με την ονομασία του Κράτους των Σκοπίων, το οποίο ζητά νά αναγνωρισθεί με το όνομά Μακεδονία!

Η  Ελλάδα  δεν έχει καμιά αντίρρηση γιά την αναγνώριση του κράτους άυτού, το οποίο μάλιστα θέλει νά βοηθήσει με κάθε τρόπο υ­λικά, άλλά δεν μπορεί νά δεχτεί την ονομασία Μακεδονία, η οποία άπό την αρχαιότητά αναφέρεται σε μια καθαρά ελληνική περιοχή! Η Ιουδαϊκή θρησκεία κάι φιλολογία αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες του αρχαίου εθνολογικού χαρακτήρα των Μακεδόνων ως Ελλήνων.!

Η Παλαιό Διαθήκη και το Ταλμούδ υπέρ
της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

...Συγκεκριμένα οι προφήτες Δανιήλ (κεφ. Η 1-22, κεφ. Β παρ. 39, παρ. 1-13, παρ. 26-28, 31, 38 κεφ. Ζ, 2-7), Ησαΐας (ιθ. 20 κεφ. 19,23),Ιωήλ (Δ.6 κεφ. 3 παρ. 6), Ιερεμίας Αβακούμ (κεφ. Β παρ. 5) καί τα βιβλία των Μακκαβαίων (βιβλίο Α' παρ. 1, παρ. 10 κεφ. 6 παρ. 2, Η, 20 Γ, 8α), περιέχουν σαφή στοιχεία για την ελ­ληνικότητα της Μακεδονίας!

Επίσης το Ταλμούδ διηγείται φιλική συνάντη­ση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά την είσο­δό του στην Ιερουσαλήμ το 333 π.Χ., με τον αρχιερέα Σίμωνα τον Δίκαιο ο οποίος τον

 αποκαλεί "Αλέξανδρο τον Μακεδόνα, βασιλέα της Ελλάδας"! Παρόμοιες αναφορές γίνονται και στα βιβλία του Ταλμούδ "Τάξης Γενεαλο­γιών" και "Μεγκιλάτ Ταανίτ"...!

Υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και Εβραίοι Ιστορικοί
κι άλλοι επιστήμονες...

.Τα ίδια στοιχεία έχουν υποστηρίξει σε ανύ­ποπτο χρόνο οι καθηγητές Yigal Yadin (αρ­χαιολόγος Πανεπιστημίου Ιερουσαλήμ), Georges Box (καθηγητής Παλαιός Διαθήκης του Πανεπιστημίου Λονδίνου), Γιακώβ Μεσορέρ (νομισματολόγος ισραηλινού Μουσείου Ιερουσαλήμ), Ερρίκος Γκρατς (ιστορικός Πα­νεπιστημίου Μπρέσλοου)!

Επιπλέον Εβραίοι ιστορικοί, όπως:

- Ο Φλάβιος Ιώσηππος αναφέρεται στους Έλληνες της Μακεδονίας και στην Ελλάδα ή την Μακεδονία χρησιμοποιών άλλοτε τη μια κι άλλοτε την άλλη ονομασία θεωρώντας τους Μακεδόνες ως Έλληνες και τους Έλλη­νες ως Μακεδόνες (βιβλίο Ιουδαϊκής αρχαιο­λογίας, βίβλος 11η παρ. 337, 109, 148, 286, 284, βίβλος 8η παρ. 61, 95, 100, 154, 312, βί­βλος 10η παρ. 273, βίβλος 12η παρ. 322 και παρ. 414, όπου αναφερόμενος στην υπό των Ρωμαίων κατάχτηση του ελληνικού χώρου περιλαμβάνει και την Μακεδονία την οποία θεωρεί επαρχία ελληνική!

  • Ο Φίλων ο Αλεξανδρεύς στο φιλοσόφημά του "περί του πάντα σπουδαίον είναι ελεύθερο", αναφέρει ότι ο Μακεδόνας Βασιλεύς Α­λέξανδρος ταυτίζεται με τους Έλληνες!
  • Ο Μόίμονίδης αναφέρει ότι "η ελληνομακεδονική δυναστεία μεταφυτεύθηκε και στην Ιουδαίο και συνετέλεσε στην αλληλογνωριμία του Ελληνισμού και του Ιουδαϊσμού και στη δημιουργία νέας φιλοσοφικοθρησκευτικής συνθέσεως που άνοιξε νέους δρόμους κι έ­δωσε νέες κατευθύνσεις στον ανθρώπινο πο­λιτισμό"!
  • Μια σειρά διαπρεπών ραβίνων...!

ΟΧένρυΚίσινγκερ"καρπαζώνει"Τραμπ και Μέρκελ...

.Τέλος να σημειώσουμε τη χαρακτηριστική δήλωση του κ. Χένρυ Κίσινγκερ στο Συνέδριο Management of Europe (στο Παρίσι, Ιούλιος 1992):

"Πιστεύω ότι η Ελλάς έχει δίκιο να έχει αντιρ­ρήσεις και συμφωνώ με την Αθήνα. Ο λόγος είναι ότι εγώ γνωρίζω ιστορία, πράγμα το ο­ποίο δεν συμβαίνει με τους περισσότερους από τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων των περισσοτέρων από την Κυβέρνηση και κυβερνητικών στελεχών στην Ουάσιγκτον! Η ισχύς στην πλευρά της Ελλάδος είναι η ιστο­ρία της"!

Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία για να σας αποδείξουμε το βάσιμο των ελληνικών από­ψεων περί της Ελληνικότητας της Μακεδονί­ας και για να σας παρακαλέσουμε οι απόψεις αυτές να τύχουν της πλήρους συνηγορίας σας υπέρ των ελληνικών θέσεων σε αρμό­διους παράγοντες της χώρας σας"!

Την επιστολή αυτή του ΚΙΣ υπογράφουν, ο (τότε) Πρόεδρος Νισήμ Μαίς και ο (τότε) Γε­νικός Γραμματέας Μωϋσής Κωνσταντίνης!

Παραχαράκτες της ιστορίας και προδότες.

Ο Χένρυ Κίσινγκερ λοιπόν , πριν από 26 χρό­νια λέγει ανιστόρητο τον Ντόναλντ Τραμπ και την Άγκελα Μέρκελ!

Υπεραμύνεται της ελληνικότητας της Μακε­δονίας, γιατί - όπως λέγει - εκείνος γνωρίζει ι­στορία! Και "η ισχύς στην πλευρά της Ελλά­δος είναι η ιστορία της"!

Αλλά καλά! Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Άγκελα Μέρκελ δεν γνωρίζουν την ιστορία μιας ξέ­νης χώρας! Ή κάνουν, πως δεν την γνωρί­ζουν, γιατί η ιστορική αλήθεια δεν συνάδει με τα σημερινά συμφέροντα της χώρας τους! Στην περίπτωση αυτή, αυτοί πώς μπορούν να χαρακτηριστούν;

Ανιστόρητοι, μπαγαπόντηδες, παραχαρά­κτες της ιστορίας;

Αλλ' όμως οι Τσίπρας και Κοτζιάς, ο Πρωθυ­πουργός και ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος αντίστοι­χα, πώς μπορεί να χαρακτηριστούν όταν πα­ραδίδουν - παρά τα αδιάσειστα και κραυγα­λέα ιστορικά όπλα που είχαν στα χέρια τους - το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας στους ρακένδυτους Σκοπια­νούς; Μήπως, ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;;;

 

 

Διαβάστηκε 14663 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 14:22

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφή στο Newsletter

Αναζητηση