Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 20:18 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Έλληνας υπερ-πρωταθλητής απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι το απόλυτο «αφεντικό» στους κρίκους. Αγνοώντας τον πόνο στον ώμο, κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά, στέφθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην «πλούσια» καριέρα του.

O Έλληνας υπερ-πρωταθλητής, αγνοώντας τον πόνο στον ώμο, κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αποδείξει για ακόμη μία φορά, ότι είναι το απόλυτο «αφεντικό» στους κρίκους.

Πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και το ένατο διαδοχικό χρυσό σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιακοί Αγώνες). Ταυτόχρονα, ο Πετρούνιας διεύρυνε το αήττητο σερί του σε 2,5 χρόνια (σ.σ. από το 2016).

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Ζανέτι, ο οποίος συγκέντρωσε 15.100 βαθμούς, δηλαδή 266 βαθμούς λιγότερους από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια:

 

Η απονομή στον Έλληνα πρωταθλητή: 

 

 

Πηγή: https://sputniknews.gr

Διαβάστηκε 3230 φορές