Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Εγκληματικότητα, η Αντιμετώπισή της σε Επαγγελματικό, Ατομικό, Οικογενειακό, Συλλογικό Επίπεδο και ο Ρόλος μας σε αυτήν

Η Εγκληματικότητα, η Αντιμετώπισή της σε Επαγγελματικό, Ατομικό, Οικογενειακό, Συλλογικό Επίπεδο και ο Ρόλος μας σε αυτήν

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η καλπάζουσα εγκληματικότητα έχει αναδειχθεί σε Νο 1 παράγοντα ανησυχίας για τον Κλάδο μας. Υπό την αιγίδα του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδών Ν. Αττικής, η εταιρεία ΚΕΠΕ ΚΟΙΝΣΕΠ, που ασχολείται εδώ και χρόνια με την προετοιμασία του γενικού πληθυσμού για την αντιμετώπιση καταστροφών, θα αναλύσει το φαινόμενο, αλλά κυρίως θα δώσει πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για το πώς μπορούμε να γίνουμε από απλοί θεατές μέρος της λύσης!

Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών & Ψιλ. Ειδών Ν. Αττικής πάντα στον πλευρό του κάθε επαγγελματία της Μικρής Λιανικής, έχει δώσει μια σειρά από εργαλεία για τον Κλάδο μας. Τώρα, ζητήσαμε την βοήθεια ειδικών για μια πρώτη ενημέρωση και ανάλυση τρόπων και μεθόδων καταπολέμησης από εμάς της κάθε μορφής εγκληματικότητας.

Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες συνάδελφοι να παρακολουθήσουν το σχετικό σεμινάριο την Κυριακή 07/10/2018, ώρα 13:00 μ.μ. στην αίθουσα C2 (Lobby 2) του Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην έκθεση Kiosk Expo 2018 (http://kioskexpo.gr/).

Περισσότερες πληροφορίες, κος. Χατζιδάκις Γεώργιος, 2106470770, 6977777799, ghatzidakis@fulfill.gr.

 

Διαβάστηκε 181348 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τελευταία τροποποίηση στις Οκτωβρίου 04 2018