OT Vozzmag - шаблон joomla Окна

Wednesday, 22 May 2019

 

Greek English French German Italian Russian
Στον γενικό διάλογο συγκαλεί ο Έλληνας επικεφαλής Ανδρέας Καλαντζόπουλος της Philip Morris την διεθνή κοινότητα

Στον γενικό διάλογο συγκαλεί ο Έλληνας επικεφαλής Ανδρέας Καλαντζόπουλος της Philip Morris την διεθνή κοινότητα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος για το σχετικό βίντεο που αναδημοσίευσε ο διαδικτυακός τόπος (https://www.pmi.com/) που διευθύνει στην ουσία της πρώτης διεθνώς πολυεθνικής καπνοβιομηχανίας Philip Morris International (PMI) από το 2013 από κοινού με το σύνολό της τάχθηκε υπέρ του γενικού διαλόγου με την διεθνή κοινότητα για την επιλογή στην οποία αφοσιώθηκε στο έργο του ως μέρος της δουλειάς του σαν την σταδιακή εκχώρηση του καπνίσματος των τσιγάρων με τις εναλλακτικές ηλεκτρονικές συσκευές με αυτό υποκαθιστώντας το με της τρίτης γενεάς περισσότερο των συσκευών της ως των δοχείων υπάρχοντας από το 2016.

Ο κ. Καλαντζόπουλος εξηγώντας αφηγήθηκε στο βίντεο της ιστοσελίδας της εταιρίας του ότι: «Αποστολή μας συνιστά την αντικατάσταση των τσιγάρων από ελεύθερα από τον καπνό προϊόντα ως εναλλακτικά από τα βέλτιστα για τους άνδρες και για τις γυναίκες που καπνίζουνε επιτυγχάνοντας το μέσα στο συντομότερο δυνατό. Προς την επίτευξη του στόχου αυτού μετασχηματίζουμε ριζικά τους εαυτούς μας μαθαίνοντας από το παρελθόν αλλά ελπίζοντας για ένα πολύ διαφορετικό μέλλον αλλά αυτό το καθήκον δεν μπορεί να εκπληρωθεί μόνο του. Χρειαζόμαστε την απόλυτη από την καλοπροαίρετη συνεργασία από τον καθένα για να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια είτε θα είναι κυβερνήσεις είτε από την δημόσια υγεία είτε συνήγοροι για τον έλεγχο του καπνίσματος αλλά ακόμα και από την καθημερινή μας ζωή του καθένα γιατί θα μπορούν και να βοηθήσουν τους τριγύρω τους να αποδημήσουν από τα τσιγάρα – και σχετικά με αυτό καλώ την συζήτηση που θα έχουμε για τον τρόπο για να πραγματοποιηθεί κατά το δυνατόν συντομότερο».

«Έχουμε μπροστά μας το καθήκον. Ένα δισεκατομμύριο άτομα σήμερα καπνίζουνε. Παρά τα ρυθμιστικά μέτρα για τα τσιγάρα ακόμα θα υπάρχουνε μέχρι το 2025 σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τα προϊόντα τα οποία προτείνουμε φανερά δεν καίγονται αλλά θερμαίνουν όλα τον καπνό ή κάποιο άλλο υγρό διαθέτοντας εξ ορισμού μακράν χαμηλότερες θερμοκρασίες ενδεχόμενα συνιστώντας την καλύτερη εναλλακτική λύση».

«Η λογική συζήτηση όπως στην κάθε άλλη κατηγορία των προϊόντων αποτελείται από το ζήτημα των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων που αν όντως υπάρχουν τότε θα πρέπει να διατεθούν στους καταναλωτές έχοντας τις σωστές πληροφορίες και το ρυθμιστικό πλαίσιο για την διευκόλυνση των επιλογών τους ως ενηλίκων».

«Σε ορισμένες χώρες είναι αδύνατη η σύγκριση από τον νόμο αναμεταξύ των καπνικών προϊόντων καθιστώντας δύσκολη την διευκρίνηση ότι κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο. Σε μερικές άλλες χώρες δεν μπορείς καν να μιλήσεις στους καταναλωτές γιατί όποια σχετική επικοινωνία τους απαγορεύεται αυστηρά».

«Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εντός λιγότερου χρόνου αποδημώντας ουσιαστικά από τα τσιγάρα με το κάπνισμα».

«Η διακοπή κρίνεται ως το καλύτερο για την έλλειψη σε σχέση με τα άλλα προϊόντα της νικοτίνης ειδικά των τσιγάρων του ριψοκίνδυνου στοιχείου. Ώστε για να πείσουμε την μετάβαση το δισεκατομμύριο πλέον των ατόμων που σήμερα καπνίζουνε δεν είναι λίγη η πρόκληση ούτε για την εταιρεία έχοντας το δικό μας μέγεθος. Άρα χρειαζόμαστε την επείγουσα βοήθεια από τα στελέχη των κυβερνήσεων με της δημόσιας υγιεινής, από τους ρυθμιστικούς παράγοντες με την κοινότητα που συσπειρώνεται ενάντια στο κάπνισμα αλλά γενικά της κοινωνίας διότι ξέρουμε όταν όλοι θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε γύρω μας κάποιον άλλο καπνιστή» κατέληξε ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος.

 

Πηγή : https://elepheriepilogi.wordpress.com

Διαβάστηκε 961 φορές

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφή στο Newsletter

Αναζητηση