Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Emily Ratajkowski πιστεύει ότι μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Ίσως δεν έχει άδικο

Η Emily Ratajkowski πιστεύει ότι μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Ίσως δεν έχει άδικο

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 16:16 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πιστεύουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Emily Ratajkowski, αλλά μάλλον κάνουμε λάθος. Εντάξει, ξέρουμε ότι είναι όμορφη και σέξι. Έχει όμως και μια άλλη πλευρά που αποκαλύφθηκε στις 4 Οκτωβρίου όταν συνελήφθη διαμαρτυρόμενη για τη σεξουαλική παρενόχληση στον κόσμο του θεάματος…Επίσης μιλάει. Και λέει πολλά και ενδιαφέροντα

Η Ratajkowski διαμαρτυρόταν, μαζί με άλλες γυναίκες από το χώρο, εναντίον του διορισμού του Brett Kavanaugh στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, καθώς είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση αρκετών γυναικών. Με το κίνημα metoo να βρίσκεται στο φόρτε του, ο διορισμός αυτός έμοιαζε ένα μεγάλο πισωγύρισμα και οι γυναίκες δεν ήθελαν να το δεχτούν.

Η παρουσία της Ratajkowski στα επεισόδια απεδείχθη δίκοπο μαχαίριΤα ΜΜΕ ασχολήθηκαν περισσότερο με το αν φόραγε σουτιέν, παρά με την ίδια τη διαμαρτυρία.Η ίδια δεν πτοήθηκε. Ξέρει καλά το παιχνίδι.  

Η μητέρα της είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ο πατέρας της ζωγράφος. Η ίδια λέει ότι η δημιουργικότητα είναι στο DNA της: «Δεν μπορώ να φανταστώ αλλιώς τη ζωή». Αυτή τη δημιουργικότητα προσπάθησε αρχικά να την εκφράσει πηγαίνοντας στο UCLA για να σπουδάσει γραφικές Τέχνες. Τα παράτησε όμως, όταν διαπίστωσε ότι είναι ένας αδιέξοδος δρόμος στην αναζήτηση εργασίας. Ήθελε να βγάλει χρήματα. Η ίδια προτιμούσε να γίνει ηθοποιός, αλλά το μόντελινγκ πλήρωνε τους λογαριασμούς. Και μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Επειδή, όμως, στον κόσμο της Μόδας «δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, ανακάλυψα το Instagram και η ζωή μου άλλαξε. Ήταν σαν ένα οπτικό ταξίδι, είχα τον έλεγχο και μπορούσα να είμαι δημιουργική». Πλέον έχει εγκαταλείψει την ιδέα της ηθοποιίας και έχει επικεντρωθεί στην εταιρεία με μαγιό που έχει δημιουργήσει.

Screenshot 671

 

Πηγή:www.cnn.gr

Διαβάστηκε 5585 φορές