Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε πως την άλλαξαν οι πλαστικές (Photos)

Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε πως την άλλαξαν οι πλαστικές (Photos)

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:37 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάποτε ήταν ένα κοριτσάκι σαν όλα τα άλλα. Η Εκατερίνα Γκαλιτσένκο όμως ήθελε να ξεχωρίζει. Ήθελε να μοιάζει σαν την Κιμ Καρντάσιαν. Προσέτρεξε στους πλαστικούς για να της αλλάξουν την εμφάνιση. Ξαφνικά η Εκατερίνα απέκτησε τεράστιο στήθος, ξαγνικά η κοιλιά της έγινε επίπεδη, η μέση της έγινε δαχτυλίδι και τα οπίσθια της άρχισαν να ξεχωρίζουν καλοσμιλευμένα. Το πρόσωπο της δε απέκτησε ομορφότερη μύτη, και τα χείλη της φούσκωσαν.

Η αλλαγή είναι εμφανής αλλά η ίδια η Εκατερίνα η οποία είδε τους ακόλουους της να αυξάνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κατηγορηματική: «Δεν έχει μπει νυστέρι επάνω μου».

Τι ήταν να γράψει αυτή την πρόταση. Κάποιοι έψαξαν και βρήκαν φωτογραφίες της πριν από τρια χρόνια και τις συνέκριναν με το σήμερα. «Μας κοροιδεύεις» της έγραψαν, «τι έχεις να πεις για αυτές» τη ρωτούσαν. Η Εκατερίνα όμως το βιολί της. «Δεν έχει μπει νυστέρι πάνω μου» λέει και τονίζει ότι για την αλλαγή της εμφάνισης της ευθύνεται η διατροφή της και οι πολλές ώρες που περνάει στο γυμναστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας

 

Πηγή:www.topontiki

Διαβάστηκε 19125 φορές