Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Bougatsa Days 2018: Το... απόλυτο φεστιβάλ γίνεται στις Σέρρες

Bougatsa Days 2018: Το... απόλυτο φεστιβάλ γίνεται στις Σέρρες

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 10:55 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στόχος, η προβολή της σερραϊκής μπουγάτσας και άλλων τοπικών προϊόντων

Δεδομένου του γεγονότος ότι η σερραϊκή μπουγάτσα είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, «δανείζοντας» το brand name της σε αρκετά παρασκευαστήρια μπουγάτσας ανά τη χώρα και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ο δήμος Σερρών διοργανώνει το 6ο Φεστιβάλ Μπουγάτσας και Έκθεση Τοπικών Προϊόντων με τίτλο “Bougatsa Days 2018”. 

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή της σερραϊκής μπουγάτσας και άλλων τοπικών προϊόντων, ενώ στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος και αντιπροσωπείες βαλκανικών χωρών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής του, ο δήμος Σερρών σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Σερρών διοργανώνει τον Απρίλιο τον 3ο Πανελλήνιο διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων με τίτλο «Φαντασία Γεύσεων της Σερραϊκής Γης 2018».

Τέλος, δίνοντας έμφαση στην ευρύτερη τέχνη, ο δήμος διοργανώνει στις 20 Ιουνίου το 1ο Διεθνές Φόρουμ Πολιτιστικής Δημιουργίας με τίτλο «Η Άρπα του Αίολου», όπου θα δώσουν το παρών πάνω από 200 καλλιτέχνες από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

 

https://www.protothema.gr

Διαβάστηκε 19542 φορές